Eilen palelsi ihan helvetisti koulussa. Järjenjuoksu oli normaalimpaa tahmeampaa ja olin ihan varma että nyt se syksyflunssa on tarttunut tähänkin ruumiiseen. Mietin hetken koulusta poislähtöä, mutta siitä olisi seurannut vain ylimääräistä äänenkorottamista kotosalla. Ei olisi ollut illalla mitään asiaa lähteä kulunpäälle, joten päätin kärsiä vilusta ja tukkoisuudesta koulussa.

Nyt on sitten juhlittu Heidikin täysi-ikäiseksi. Onnea vaan hänelle vielä kerran. Sain kunnian esitellä kajjaanilaisia baareja seurueellemme eli Tanjalle, Heidille ja Juuso the Heidinpoikaystävä. Reitti oli tuttu ja turvallinen Baronista Kalpeeseen ja sieltä sitten kotimatkalla Ballsille. Asetin BB:n eli BaariBudjetin itselleni ja kyllä vain, pysyin siinä. Tosin pari tuntia ennen yöhön lähtemistä törpöttelimme pohjia meillä, joten syy on todennäköisesti siinä. Oli muutes tosi hauskaa olla kyseisellä kokoonpanolla menossa! Uusiksi otetaan, kuhan keretään.

Tämä päivä onkin mennyt töristessä ja öristessä. Serkukset plus Juuso lähti joskus joskus. On siitä nyt jo useampi tunti aikaa. Ihmeellisen ok rapelopäivä ollut, vitutusta tai negatiivisia tunteita ei ole havaittavissa.

Kohta Maffalle.