Olen koira- ja kissavahti. Kummini ovat reissussa tämän viikon ja lauma kissoja sekä yksi Petu-peto tarvitsivat ruokaa. Mikäs siinä, viihdyn minä täällä paremmin kuin kaupungissa.

Studiokoulukin jälleen pyörähti käyntiin. Tässä saakin kiirettä tosissaan pitää että kerkiää kaiken tehdä, mitä on ollut suunnitelmissa. Ensi viikon keskiviikkona jo lähdetään Usva-pienokaisen taidontarkistuskokeeseen. Tänään on edennyt runoprojekti. Ikävä kyllä projektin hommaaja ja kameramies siirtyi ajasta ikuisuuteen pari viikkoa takaperin, eikä minulla ole suurta hajua keneen kyseinen henkilö on ollut yhteydessä. Sitä kun ei ole niin 100 % missään mukana. Mutta toisaalta, enpä olisi uskonut että hän lähtee tästä projektista. Varsinkaan Viikatemiehen opastuksella. Onneksi Maffa jeesaa.

Lauantaina oisi ollut keikka Juusto- ja Viinijuhlilla Lapinlahdella. Mutta olin kerennyt jo sopia että vietetään perinteikäs Riparokki pe-la. Riparokki on enemmän miun paikka kuin hieno ja sivistynyt juustoviinihienohumuhumutilaisuus. Pukeutumiskoodissakin oli että jotain vähän juhlallisempaa. Riparokissa voi kulkea vaikka verkkareissa.

Elämässäni ei tällä hetkellä tapahdu oikeastaan mitään. Tämmöstä aika normia hissuttelua. Se on välillä ihan hyväksi.