Äitini yrittää kasvattaa minusta aikuisen, joka on kiinnostunut naisellisista asioista ja perillä tämän hetken maailman menosta. GTin lisäksi postilaatikkoon on tipahtanut minun nimelläni jo kaksi Annaa (tosin kyseinen lehti on vain jotain näytenumeroita). Täytyypä kyllä myöntää että ihan kiva lehti. Mielenkiintoisia tarinoita pullollaan, tosin artikkeli "Mitä tehdä, kun suhde on solmussa?" ei ole kovin ajankohtainen. Mutta tuleehan tuo silti ihan luettua kunnolla läpi. En silti mistään hinnasta vaihtaisi GTitä tuohon. Autot ♥

Volvolle luettiin jo viimeinen tuomio. Isä kovasti uhosi että nyt on viimeinen hetki myydä se pois. Mittaristosta on levinnyt hammasrattaat eli suomeksi matka- eikä trippimittari enää pyöri. Plus isän mielestä kytkinremontti on ihan näillä hetkillä käsillä. On kuulema yhtä jäykkä kytkin kuin hänen työpaikkansa vanhassa kuorma-autossa. Mutta minusta ja äidistä kytkin on aina ollut yhtä jäykkä, joten isän meuhkaamiset jätettiin taas omaan arvoonsa. Sillä on aina välillä tarvetta saada meuhkata jostain ihan hassusta asiasta.

Olen ollut kotona tänä kesänä yhteensä jonkin kaksi viikkoa. Eilen tulin Muumimaailma - Turun saaristo - Karkkila -reissusta, ja huomenna lähdetään Ristijärvelle. Keskiviikkona alkaisi viimeinen rypistys Studiokoulussa ja siellä riittääkin nyt paljon hommaa.