Tuunasin tänään puhelimeni, vois lisätä siitä pari kuvaa tänne kunhan saa otettua ne kuvat ensin.

Se olikin sitten ainut järkevä ja hyödyllinen teko tälle päivälle. Kroppa käy koko ajan ylikierroksilla, koko ajan pitäsi olla jotain kivaa ja tosikivaa tekemistä. On syntistä vain istua tässä koneella ja pelailla, kun muuttoa varten siivottavana oleva tai siis ollut huone murisee vihaisesti alakerrasta. Bassoakaan ei ole tullut kosketeltua kunnolla pitkään aikaan. Syksyn yo meinaa muka tulla mieleen. Toisaalta se on positiivista, sillä huolestun pitkästä aikaa kouluasioista jollain tavalla. Ehkä "Kun Tulevaisuus Ei Kiinnosta" -teemaviikot tai siis kuukaudet alkavat olla pian takanapäin.

En ostanut mitään edes alennusmyynneistä. Ärsyttää kun ei mikään kuitenkaan sovi, tai vaikka voisi sopia on liian kuuma sovittaa. Mutta taas toisaalta oli kiva hengailla kaupungilla ja tehdä jotain muuta välillä kuin simssittää. Tai siis ostin sittenkin: Megadethin Back to Start -kokoelmalevyn ja Zen Cafén Stopin. Musiikki on aina sellaista mitä ei tarvitse sovittaa, se ei kulu eikä nuhraannu ja se tuntuu aina yhtä hyvältä. Musiikki antaa anteeksi pyöreän vatsanseudun, pituuskasvut, appelsiini-ihon, onnettomat hauikset sekä leveät reidet.

Huomenissa olisi tarjolla sauna ja saunakaljaa. Kuhmossa. Ensin tietenkin työntäyteinen iltapäivä/ilta roudaten lavatarvikkeita ja PAta paikalleen. Nii tervetulloo Kuhmon Hirvigrooveen! Saas nährä lähdenkö huomenna. Riippuu paljon autotilanteesta. Toisaalta ei hajua miten aion yöpyä siellä. Järjestävä taho kuulema tarjoaa ilmaisen telttapaikan alueelta, mutta en taida haluta yksin yöpyä teltassa. Nyt joku toteaisi että onhan siellä muitakin ihmisiä, mutta olen niin antisosiaalinen suurissa tuntemattomissa ihmisjoukoissa. Saatika sitten haluamaan jonkun tuntemattoman ihmisen nukkumaan samassa teltassa kanssani. Ei kiitos. Tai siis kyllä kiitos, mutta ei tällä kertaa. Argh.


Tekstiviestimuistikin menee aina täyteen.




Perkele !