Tulin kotiin. Ensisijaiseen kotiini Kajaaniin. Toissijainen kotini sijaitsee nykyään Ristijärvellä. Siellähän tuota paljon mielummin oisi, varsinkin jos kaikki kaverit saisi sinne kokonaan.

Väsymys on melkoinen. Jalo tarkoitus oli nukkua päiväunet kun tulen Ripalta. Paskat mitään päiväunia... Uus GTi oli tullut postissa, joten unet saivat jäädä. Sitten tuli nälkä uudelleen. Täytyi syödä.

Kohta pitäisi lähteä Kasman luo. On vain tässä ongelmia päättää, noutaisinko kesäkoiran tai siis juhannuskoiran ennen vai jälkeen Kasman. Näytti 12-päkki olevan halvalla lähdössä tuolta Lidlistä. Hävytöntä kyllä myydä kaljaa puoli-ilmatteeksi... En varmaan jois niin paljon, jos kalja ois edes vähän kalliimpaa. En esim. maksaisi kymppiä mäyräkoirasta. Korottasivat niiden hintoja ennemminkin kuin bensaa... Tosin, kyllähän se säästäisi luontoa enemmän, mitä vähemmän meitä roskaajia täällä vaeltaisi. Joten ehkä tämä on vain yksi osa Suurta Ilmastonmuutosta. Juotetaan kansa hengiltä. Ei ne autot liiku, ellei niillä ole kuskia.


Alkoholi, miehet ja autot. Siinä kolme minulle mieluisinta puheenaihetta.